tisdag 23 mars 2010

RoaaaaaaaaaaaaaR

"Roaor, jag är ett lejon"

Veckan har börjat bra. Mini Ninjan är frisk som en nötkärna och så även hennes föräldrar. Helgens kalas var roliga, på barnkalaset var det 2 barn utöver födelsedagsbarnet, det var precis lagom för att även de vuxna skulle ha tid att umgås med de andra föräldrarna. De serverades tårta, fri lek och fiskdamm. Vuxenkalaset var snäppet bättre, Mini Ninjan var mittpunkten vilket hon gillade skarpt. Alltid någon att leka med, lägga pussel eller bara busa med. De vuxna hade det också bra, när den trötta prinsessan somnat blev det några timmars prat med goa vänner och även några glas vin.

Fru Spik har jobbat mycket dessa två dagar pga snuvfadäsen förra veckan. Oljeshejken har hämtat och lämnat så att Fru Spik ska hinna klart innan påskledigheten. Det är Fru Spik väldigt glad över. Båda två längtar väldigt mycket till denna ledighet. Få åka lite skoter, grilla korv och kanske läsa en bok, framför allt att inte jobba. Usch och fyy, det är mycket för oss båda, kommer hem och gör bara det man måste. Men det blir nya tag efter att vi fått vila upp oss.

3 kommentarer:

  1. Tänk vad skönt att få vara lite ledig. Skulle kunna tänka mig att vara ledig igen, synd bara att man inte har hur mycket semester som helst.

    SvaraRadera
  2. Grattis till födelsedagsbarnet, och nu är det inte många dagar kvar till er mycket väl förtjänta ledighet!

    SvaraRadera
  3. Grattis i efteskott lilla söta Mini ninja!! Å Glad Påsk till er allihopa!!
    //T&N + Mamsegull å pappsen

    SvaraRadera