lördag 20 mars 2010

Pappa borta = liten sjuk

Oljeshejken har varit på jobbresa och som ett brev på posten så blir Mini Ninjan sjuk, denna gång förkylning med lite feber. Det slår aldrig fel, Fru Spik har massor på jobbet så stresspåslaget var ett faktum. Efter lite tandagnissel så accepterade Fru Spik situationen och de två dagarna hemma, på tuman hand, har varit riktigt mysiga. Fru Spik får jobba söndag för att komma ikapp lite grann.

När liten är sjuk så finns det ändå energi, så hon har gjort massor. Bl.a. hoppat från sängen, soffan, trappen, på stället.




Översättningar till filmen: "issää" = mera, ett finger upp brukar mammisen göra när Mini Ninjan för göra någonting bara en gång till, vet inte riktigt vad hon själv menar med det.

Hon har även stökat ner, bakat chokladbollar, ätit isglass, rullat boll, myst i mammas famn och tittat på tv, läst böcker, sovit med mamma, dansat samt badat, massor, bada är det roligaste man kan göra. Vanligtvis badar hon varannan dag men nu när det varit lite små tråkigt att bara vara inne så har det blivit varje dag.



Idag lördag skall det vara kalas för Mini Ninjan, först barnkalas på dagen och sedan vuxenkalas på kvällen.

1 kommentar:

  1. Hej

    Kul att du oxå börjat blogga. Försökte kommentera tidigare när vi var ute i vårsolen men det gick inget vidare. Du får gratta mini ninjan från oss och ha det så kul med kalasandet. Kram

    SvaraRadera