fredag 27 maj 2011

Anställdas dag

Nu på kvällen har det varit anställdas dag. En gång per år bjuder vårt företag de anställda och dess familjer och vänner på en maskinshow, provåkning och fika.

Fru Spik hade planerat hel kväll för minisen. Först middag och bus i lekhörna på Burger King sedan anställdas dag. Mini Ninjan somnade i bilen på väg till Burger King och gick inte att väcka. Så Fru Spik fick ta med sig maten och väcka tösen med hot om hemgång.

Middagen mumsades i bilen och sen bar det av till showen. Där var det massor av folk och trångt. Det blev lite väntan innan allt började och Mini Ninja började misströsta och ville hem. Men sen smällde det och en VÄLDIGT spännande show började. Liten hade knappt tid att gå på toa. Allt avslutades med ösregn och åska men inte ens det bekom henne. Efteråt bjöds det på fika och glass.

Det bästa enligt Mini Ninja var iaf regnbågen hon för första gången såg. Hon blev helt överlycklig och älskade hela världen och mamma och allt. I många barnprogram är det regnbågar och hon har förundrats över detta väsen. Och nu har hon sett den.

















1 kommentar:

  1. Ojojoj! Hajjar att detta måste vart så coolt! Nästa familjedag kanske en tremänning får följa?
    /T

    SvaraRadera